torna

Productes exclusius per a l'home

AMERICAN CREW és la marca professional, per a la cura personal masculina, més reconeguda a nivell mundial. Ens ofereix productes per als cabells, l'afaitat i l'styling. Tots els productes American Crew estan enfocats i dirigits exclusivament a l'home. 

TRACTAMENTS CAPIL·LARS

3-IN-1

16,00 €

Xampú 3 en 1. Tot en un sol producte (xampú, suavitzant i gel per al cos). Ideal per al gimnàs o per viatjar. 450ml.

ANTI-DANDRUFF + SEBUM CONTROL SHAMPOO

12,00 €

Xampú anticaspa + grassa. Un xampú de tractament revolucionari per combatre els principals problemes que afecten el cuir cabellut masculí (caspa i grassa) en un sol producte. Combina Zinc Pyrithione, oli d'arbre de te, vitamines i minerals per a la caspa i l'excés de grassa. 250ml.

GRAY SHAMPOO

10,95 €

Xampú cabells blancs. Xampú específic per a cabells grisos o blancs. Elimina els reflexes groguencs i els cabells blancs recuperen suavitat i hidratació. 250ml.

POWER CLEANSER

10,95 €

Xampú ús diari. Neteja profundament eliminant els residus dels productes de styling (fixadors, ceres, pastes...) 250ml.

ANTI HAIR LOSS + THICKENING SHAMPOO

12,00 €

Xampú anticaiguda. Estimula el creixement dels cabells i millora la regeneració de cèl·lules del cuir cabellut. Ajuda a mantenir l'equilibri òptim d'humitat per evitar que els cabells quedin fràgils. 250ml.

FIXADORS, CERES I PASTES

ALTERNATOR Spray

15,25 €

Esprai de fixació intermèdia. Proporciona una fixació flexible, és a dir, que es pot modificar posteriorment. Et permet moldejar de nou el pentinat utilitzant simplement les mans. Per a un look natural i una brillantor intermèdia. 100ml.

FIBER

20,85 €

Pasta fibrosa. Alta fixació. Proporciona una fixació forta, però flexible, amb un acabat mate. Ideal per als cabells curts, d'1 a 3cm. Per a una sensació de suavitat, brillantor suau i control total. 85gr.

FIRM HOLD GEL

16,80 €

Gel de fixació forta. Gel sense alcohol que proporciona una fixació forta i molta brillantor. Té un PH baix per evitar que el cuir cabellut es ressequi. 250ml.

POMADE

20,85 €

Fixació intermèdia amb molta brillantor. Ideal per controlar els cabells arrissats. S'elimina fàcilment amb el rentat, sense deixar residus. 85gr.

FORMING CREAM

20,85 €

Crema de fixació. Brillantor i fixació intermèdies. Per a tot tipus de cabells. Ajuda a que es vegin els cabells més espesos. 85gr.

DEFINING PASTE

20,85 €

Cera. Fixació intermèdia i acabat mate. Proporciona una fixació flexible i una textura fàcil de distribuir. Ideal per als cabells llargs, de més de 2cm.  85gr.

CONDICIONADOR CAPIL·LAR

DAILY CONDITIONER

10,95 €

Crema suavitzant. Desenreda, hidrata, deixa els cabells suaus i amb un aspecte sa. L'extracte de romaní i el mentol tonifiquen i aporten sensació de frescor al cuir cabellut. 250ml.