torna

Productes exclusius per a l'home

L'Oréal, amb la línia HOMME, exclusiva per a l’home, ens permet fer tractaments molt eficaços amb productes d'alta qualitat. Ens ofereix productes, inspirats en el refinament i l'eficàcia propis de la marca, que et permeten tenir cura dels teus cabells de manera freqüent.

TRACTAMENTS CAPIL·LARS

TONIQUE

10,50 €

Xampú tonificant.  Enforteix i tonifica els cabells, eliminant-ne els residus. L'extracte de cacao ajuda a protegir la fibra capil•lar de l'oxidació causada per l'aire i la llum. 250ml.

DENSITÉ

10,50 €

Xampú densificant. Els teus cabells recobren cos i textura. Enriquit amb un derivat de magnesi, per les seves propietats fortificants. 250 ml.

PURETÉ

10,50 €

Xampú anticaspa. Elimina les partícul•les de caspa i en frena la reaparició. Compost de zinc pyrithione per al tractament de la caspa. 250 ml.

CONTROL

10,50 €

Xampú cabells rebels. Ajuda a controlar els cabells per poder-los pentinar més bé. Enriquit amb proteïnes de seda per protegir els cabells i millorar-ne la textura. 250 ml.

ENERGIC

10,50 €

Xampú enèrgic. Aporta força i vitalitat al cuir cabellut. Conté Ice Mint, pel seu efecte refrescant i ginseng, que aporta vitalitat. 250 ml.

LOCIÓ ENERGIC

14,50 €

Loció refrescant. Conté Ice Mint, pel seu efecte refrescant i extracte d'arrel de ginseng, per les seves propietats vigoritzants. S'ha d'aplicar després del rentat. No necessita esbandir. 250 ml.

GREY

10,50 €

Xampú cabells blancs. Xampú específic per a cabells grisos o blancs. Elimina els reflexes groguencs. 250 ml.

RENAXIL

43 €

Tractament intens per a la caiguda. S'ha d'aplicar cada dia. No necessita esbandir. Conté aminexil. 125 ml.

FIXADORS, CERES I PASTES

STRONG

12 €

Gel de fixació extrafort. Fixació màxima (6). Llarga durada. Acabat natural. Aplicar sobre els cabells secs.

WET

12 €

Gel efecte mullat. Fixació suau (3). Tacte flexible. Acabat ultrabrillant. Aplicar sobre els cabells humits o secs.

WAX

14 €

Cera. Fixació molt suau (2). Tacte flexible i manejable. Permet un look desestructurat. Aplicar sobre els cabells secs.

SCULPTE

14 €

Pasta fibrosa. Fixació suau (3). Textura tova i manejable. Permet crear les formes que vulguis en els teus cabells. Aplicar sobre els cabells secs.

COLOR

COVER 5'

Sense amoníac

El gel Cover 5' de l'Oréal és ideal per potenciar l'atractiu de les teves canes. Les embelleix sense cobrir-les totalment. Resultat natural i discret, en harmonia amb el teu color natural. Actúa en només 5 minuts. Hi ha diferents tonalitats.